Hvordan kan vi hjælpe med service på spabade?

 

 

 

 

Servicetjek

Når du har et spabad, uanset om det udendørs eller indendørs, så er det en rigtig god ide, at få lavet servicetjek på det engang imellem.

Både som forebyggende, men naturligvis også såfremt det er gået i stykker, og hvis der er et eller andet, som ikke fungerer på den. Så få fat i en autoriseret spatekniker: Der er flere rundt omkring i landet.

Og de ting man skal være opmærksom på, er at spabade ikke bare er badekar, det er jo et spabad, som har en teknik, som består af et pumpe- og varmelegeme, og måske også en blæser, en styreboks, elektronik, og nogle sensorer, som reagerer på om der er vand i, og om temperaturen er rigtig.

Og det er jo vigtigt at alt det her bliver udført af en tekniker, der ved hvad han taler om. Og uanset om det er en udendørs- eller indendørsspa, så kigger man på om der er noget man kan optimere.

Har man eksempelvis en udendørsspa, som er 10 år gammel, så er der rigtig mange mærker, som holder i rigtig mange år. Og har man en ældre udendørsspa, hvor pumpen måske er begyndt at brumme lidt ekstra, så få fat i en tekniker, og få ham ud og se på det. Og hvis du har ringet efter en god tekniker, så ved han også hvordan han bedst kan rådgive dig, så du kan komme videre.

Har vi eksempelvis en 10 år gammel udendørsspa, så vil du typisk kunne spare en masse strøm, blandt andet ved at skifte nogle pumper, eller ved at få den afkalket eller ekstra isoleret. Hvis det er et spabad, fra de første generationer af spabade, der kom til Europa, så er de bare ikke særlig godt isoleret, så her kan du spare en masse penge. Så hvis du har serviceteknikeren ude alligevel, så få gennemgået tingene.

Og hvis det er en indendørsspa, så har vi måske et af/overløb som skal smøres, eller der er måske et amatur, som drypper lidt eller løber. Du kan måske have sat temperaturen til 38 grader, som du måske synes er for varmt, også er der måske en termostat, der skal justeres. Det kan eksempelvis også være en ældre blæser, der begynder at hyle, fordi lejeren i blæseren er stået af. Man kan gøre rigtig mange ting selv.

Men når teknikeren alligevel er der, så spørg ind til det, og få gennemgået dit spabad. Når teknikeren er færdig, og det er næsten uanset om det er en indendørs- eller udendørsspa, hvis det eksempelvis er en udendørs, og du lige har puttet nyt vand i, så er det lidt en skam at begynde at putte rensevæske i, og begynde at rense den.

Med nogle udendørsspa, hvis du eksempelvis skal have skiftet en pumpe, der er du nødt til at hælde vandet fra. Så derfor ville du alligevel skulle hælde nyt vand i.

Når jeg selv kører ud til spa-service, så kører jeg aldrig igen, uden at have lavet en rensning på spabadet. Der ligger et ansvar omkring hvorvidt spabadet er ordentligt efterset før jeg kører igen.

Men jeg vil også være sikker på, at når mine kunder bader i spabadet efter jeg har tilset det, så skal den være ren og lækker at komme i, uden nogen form for bakterievækst. Så sørg for at få gennemgået dit spabad ordentligt, og spørg ind, hvis der er noget du er i tvivl om.

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot