Hvad er de typiske former for indespa?

 

 

 

 

 

Der findes rigtig mange forskellige modeller af indespa. Hvis du ser på et indespa som et badekar, så kender vi den som den almindelige rektangulær. Og det er nok den type af spabad, der bliver solgt flest af.

Dette skyldes at denne type passer i mange badeværelser, og det ligner jo et almindeligt badekar, dog har det en spafunktion. Vi deler typisk dette op i forskellige kategorier: Rektangulær spabade, firkantede spabade, som kan være lige lange på alle kanter, samt hjørnespa, som er meget populært for udlejnings-branchen; her finder du et hjørnespa i ethvert udlejnings-sommerhus.

Dertil har vi asymmetriske spabade, hvor den typisk er smallere i den ene ende, på samme måde som en rektangulær, men den er smallere og går ind i en bue, således at du ikke bruger så meget plads i dit badeværelse.

Og disse kan også fås i mange modeller, så der eksempelvis er plads til to ved siden af hinanden, eller måske kun til 1 pers. Derudover kan du også få runde spabade. Vi har en som er meget populær i udlejnings-sommerhuse, hvor der typisk kan sidde op til 4 pers.

Dette er en stor 180 graders rund spa. Vi har også flere underleverandører af vores badekar, som sørger for at vi tilbyder en masse modeller. Dermed kan du næsten få det, som du gerne vil have. Vi finder nemlig den underleverandør, som kan lave spabadene som vi ønsker dem, også modelmæssigt.

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot