Hvordan fungerer styreboksen på et indespa?

 

 

 

 

 

Knapperne sender typisk et signal ned til styreboksen, som derefter starter henholdsvis pumper, blæser, lys og varmelegeme i spabadet. De billige spabade har typisk ikke en styreboks. De har måske kun en pneumatisk knap, som helt enkelt er en knap man trykker på, som derefter sender en luftboble ned, der tænder for en kontakt.

Disse typer af spabade kan ikke så meget: Du kan kun tænde og slukke. Hvis du derimod har et spabad med en elektronisk styreboks, så har du mulighed for at indstille temperaturen, således at dit varmelegeme holder temperaturen oppe.

Du får også mulighed for at indstille din vandmassage til terapi-mode, hvor pumpen starter og stopper, så du får en bedre massage. Du kan også styre bunden.

Hvis du ikke ønsker så mange bobler i bunden, så kan du nemt skrue ned for boblerne, eller skrue op for intensiteten hvis du gerne vil have mere. Og det er altså dette, som en god styreboks kan. Den har bare nogle flere funktioner.

Derfor får du også mere for pengene ved de gode spabade, når du har disse funktioner i din styreboks.

Dertil er det vigtigt at huske, at EU-producerede styrebokse på spabade skal overholde nogle regler mhs. til strøm. Derfor skal de først og fremmest være godkendt, før de bruges i et EU land som Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot