Hvilke produkter kan man bruge til at rengøre sit spabad? (Afkalker)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afkalker

Ligesom opvaskemaskiner, vaskemaskiner og elkedler, så kalker dit spabad også til indvendigt i rørsystemet. Og det er vigtigt at få pumpe- og varmelegemet afkalket, Da pumpen så kører bedre og får en længere levetid.

Varmelegemet varmer også bedre, og dermed sparer du noget strøm. Dermed er det er en rigtig god ide at bruge en spa-afkalker et par gange om året. Her ses en spa-afkalker, hvor man typisk bruger det halve af en halv liter i et indendørs spabad.

Derfor er der i alt til to gange, eller cirka 1-2 år, alt efter hvor tit du bruger dit spabad. Hvis du skal afkalke din udendørsspa, så kan du bruge det samme produkt.

Men da en udendørsspa typisk har 1.200 -1.800 liter vand i, så skal du bruge helt op til 4 dunke med afkalker, og lade det virke lidt længere tid.

Afkalkeren skal have tid til at opløse kalken. Så uanset om det er en indendørs- eller udendørsspa, så skal det have tid til at virke. Lad det gerne virke et par timer, eller lad det også gerne stå natten over, uanset om det er en udendørs-eller indendørsspa, uden at tænde for boblerne, massagen eller andet.

Sluk blot strømmen, put det her i vandet og lad pumpen køre et stykke tid. Når den så har kørt 30 min., så slukker du for strømmen, og lader den stå til dagen efter, og næste dag lader du den lige køre 15-20 min. igen. Så har du fået opløst al kalken, også har du et rent spabad, fri fra kalk. Desuden opløser det her også noget af det skidt, som har bundet sig til kalken.

 

 

 

 

Køb produkter til rens af dit spa

Køb Afkalker

(indsæt produktbillede af afkalkningskategori)

Køb Rørrens

(indsæt produktbillede af rørrensskategori)

Køb Klortabletter

(indsæt produktbillede af klorkategori)

 

 

Trustpilot