Hvad må man ikke bruge til rengøring af et spabad?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rengøring af spabad

Der fås en masse forskellige produkter, som du kan bruge til spabadet, eksempelvis pipecleaner eller biofilm-rens til udendørsspa, eller afkalker, klortabletter osv. Så er der selvfølgelig også ting, som man ikke bør putte i sin spa.

Der har igennem noget tid blevet snakket om, at man kunne bruge citronsyre og forskellige andre produkter, som ikke er beregnet til spabade. En af de ting som er vigtige, hvis man eksempelvis bruger citronsyre, det er at citronsyren simpelthen kan farve dit spabad gult og sætte sig i akryllen. Også har du egentlig ødelagt din overflade på spabadet.

Brug derfor kun de godkendte produkter til rengøring af spabadene.

Når vi snakker rørrens: Her bruger nogle alt fra opvasketabs til opvaskemiddel, og opvaskemiddel skummer rigtig meget. Og hvis man ikke er opmærksom på det, så sker der det, at den pisker vandet så hurtigt inde i pumpen og danner skum, også kan pumpen simpelthen brænde af. Så derfor, lad være med at bruge højt skummende midler til dit spabad.

Uanset om det er indendørs eller udendørs spa, og du gerne vil gøre rent og du måske ikke lige har fået købt det rigtige, så hellere vent til næste weekend, og få det gjort ordentligt.

 

 

 

 

 

Køb produkter til rens af dit spa

Køb Afkalker

(indsæt produktbillede af afkalkningskategori)

Køb Rørrens

(indsæt produktbillede af rørrensskategori)

Køb Klortabletter

(indsæt produktbillede af klorkategori)

 

Trustpilot