Vilkår

VILKÅR

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Royal Bad & Spa. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Royal Bad & Spa.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Royal Bad & Spa. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Royal Bad & Spa side, er denne af vejledende art. Royal Bad & Spa indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Royal Bad & Spa anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sendes som udgangspunkt med pakkepost eller fragtfirma.

Varer sendt pr. pakkepost afsendes med Bring og leveres til erhverv-/ og privatadresser i hele Danmark. Leveringstiden med Bring er 1-2 hverdage. Forsendelse med Bring koster kr. 89,-

Palleforsendelser afsendes med K. Hansen Transport og leveres til kantsten uden opbæring til erhverv-/ og privatadresser i Danmark inkl. brofaste øer. Leveringstiden med K. Hansen Transport er 1-2 hverdage. Forsendelse med K. Hansen Transport koster kr. 550,-
Bemærk levering til ikke-brofaste øer er omfattet af et ekstra gebyr pålydende kr. 500,-.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Royal Bad & Spa overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Royal Bad & Spa, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Royal Bad & Spa. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode man med rimelighed kan forvente.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Royal Bad & Spa ApS
Ambolten 23
6000 Kolding
Att. Reklamation

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
Kontakt os gerne pr. mail eller telefon i forbindelse med en reklamation, så vi sammen kan finde den bedste løsning afhængig af varens art.

Mail: info@royalbath.dk
Tlf. 96608700


Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- Betalingskort: Dankort, Visa & MasterCard

- MobilePay Online

- Bank overførsel -Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

- XpresPay - Ved køb med Sparxpres vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos Sparxpres. Læs mere på https://sparxpres.dk/xprespay/

- ViaBill - Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere på http://www.viabill.com/terms

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Alle priser i Royal Bad & Spa - på web-adressen http://www.royal-bath.dk - er inkl. moms.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@royalbath.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: badekar, spa, sanitet og UN-mærkede kemiprodukter.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 550,00 kr.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Royal Bad & Spa ApS
Ambolten 23
6000 Kolding
Att. Retur

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@royalbath.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her: https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

Fortrolighedserklæring
Disse oplysninger er anonyme. De oplysninger, der genereres af denne cookie, om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) er fremsendt til Google Analytics. Disse oplysninger er derefter brugt til at evaluere, hvordan de besøgende bruger hjemmesiden, og til at indsamle statistiske rapporter om websitets aktivitet.

Royal Bad & Spa ApS anvender ikke statistiske analytiske redskaber til at spore eller indsamle personligt identificerbare oplysninger om besøgende på vores websted.
Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Royal Bad & Spa ApS opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.royal-bath.dk er Royal Bad & Spa ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@royalbath.dk.

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Royal Bad & Spa ApS
Ambolten 23
6000 Kolding
e-mail: info@royalbath.dk

 

 


Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.02.2024

Med venlig hilsen

Royal Bad & Spa ApS
Ambolten 23
6000 Kolding
Cvr nr. 28693761
Tlf. 96608700
Mail: info@royalbath.dk

Trustpilot