Hvad er holdbarheden på billige udespa?

 

 

 

 

 

Udespabade er produceret i en skal, som starter som et stykke plastik, som bliver varmet op og suget ud i en vakuumform.

Efterfølgende bliver der sat et produkt på, som holder på den. Dette er typisk en form for glasfiber, eller en anden type coating. Når du har et billigt spabad, så spares der typisk på coatingen. Og selve produktet, som spabadet laves i, nemlig sanitetsakyl, er et tyndere produkt.

Når du så har et stort udendørs spa, med plads til 2.000 l. vand og til 5-6 pers., - så vil du opleve en tung mængde af vand, plus det antal af mennesker, der hopper op i spabadet, og det kan resultere i at spabadene over tid krakelerer, sprænger, brækker og går fra hinanden. De bliver simpelthen utætte, og det kan ikke repareres.

Når du derimod har den gode kvalitet, så har du en tykkere akryl, forsegling, bagplade, og et bedre stativ, så det hele ganske enkelt holder i længere tid. Og man kan påstå at et billigt spa måske kun holder 5 år, før det begynder at krakelere, hvor de dyre spabad kan holde helt op til 20-25 år. Og dertil er der også nogle producenter, som giver mange års garanti på deres produkter.

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot