Landsdækkende spa- & poolservice

 

Vores dygtige montører udfører spaservice i hele Danmark. Vi laver spaservice på både inde- og udespa, reparationer, flytning af spa, installering af varmpepumpe samt poolservice.

 

Når du bestiller spaservice hos os, er det Jan og Hans, der kommer ud til dig og hjælper med alt lige fra afkalkning, rensning og eftersyn, der får dit spabad eller din pool til at fungere optimalt. De står altid klar med råd og vejledning til, hvordan du bedst passer på din spa/pool med hensyn til vandpleje, isolering, strømforbrug mm., og dermed forlænger dit spabads levetid.

 

Du kan bestille spaservice via vores kontaktformular herunder. Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du også velkommen til at kontakte os på tlf.: 96 60 87 00.

Priser (inkl. moms)

Startprisen er 790,- pr. time + opstarts gebyr på kr. 490,- Dette er inkl. 50 km i kørsel fra 6000 Kolding.

Ved kørsel over 50 km pr. opgave tillægges pr. km kr. 6,00,- samt udgifter til bro eller færge. 

Miljøtillæg og brændstoftillæg (kr. 88,00) pålægges alle on-site opgaver.

Vores teknikere kommer i en veludstyret varevogn, som oftest har de materialer, der er nødvendige for at kunne udføre spa- og poolservice, herunder også et udvalg af rense- og vedligeholdelsesprodukter.

Der afregnes pr. påbegyndte ½ time - dog minimum 1 time pr. teknikerbesøg. Som udgangspunkt arbejder vores teknikere på fast timepris.

Ved serviceopgaver på Sjælland, bliver der fordelt timer i forhold til køretiden fra 6000 Kolding, som typisk er 1-2 timer pr. servicebesøg pr. dag.

Bemærk at vi efter endt service på indespa altid renser og afkalker spabadet, så vi er sikre på, at der ikke er sygdomsfremkaldende bakterier i spabadet når vi forlader adressen.
 

Tilbud

På de fleste serviceopgaver har du også mulighed for at få tilbud før opgavestart (såfremt det er muligt at udregne et tilbud forud for opgaven). Ved forsikringssager kræves skriftlig accept af tilbud (e-mail) fra forsikringsselskab/ejer forudgående for opgavens start.
 

Arbejdstid

Timepris ved reparation samt kørsel inden for normal arbejdstid :

Mandag til torsdag kl. 8:00-16:30, Fredag 8:00-15:00.
Søn- og helligdage: Ovenstående x 2 på timeprisen.

 

 

Trustpilot