Hvilke typer udespa findes der?

 

 

 

 

 

Der findes mange forskellige typer af udespa. Du kan få runde spabade, som typisk er 2 m. i diameter eller mindre, og dermed ikke fylder så meget. Og fordi de er runde, ser de ikke så voldsomme ud.

De fleste udendørs spa er faktisk rektangulær, hvor du typisk har 4-6 siddepladser. Dermed er der typisk også en del vand i denne type spa, nærmere bestemt 1200-1800 l. vand.

Man skal vælge det spabad, som passer til en selv: Er det blot dig og konen, der skal sidde i spabadet, en familie på 6, eller vil du gerne kunne invitere naboen eller vennerne over på en spaaften? Her vil du så typisk skulle vælge et spabad, som er 220 x 220 cm.

Men som sagt, der findes rigtige mange forskellige modeller af udendørs spa. Du kan også få mindre hjørnespa, men denne type sælges der ikke så meget af, da man jo typisk med udendørs spa gerne vil have plads til familien og vennerne, der kommer på besøg.

Og du får typisk flere venner, når du har et udespa. Det er jo bare meget hyggeligt at sidde ude i varmt vand, en frostklar aften på -5 grader. Det giver en fantastisk fornemmelse, og dertil er det også rigtig godt for kroppen: Varmt vand er bare lig med velvære!

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot