Hvilke produkter kan man bruge til at rengøre sit spabad (Klortabletter)

 

 

 

 

Klortabletter

Når du bruger dit spabad, skal du huske at bruge klortabletter. Mange spaproducenter siger, at man kan undlade at bruge klortabletter, fordi spabadene har et automatisk, indbygget rensesystem. Men vi vil ikke anbefale kun at bruge dette, da det eneste der slår alle bakterier ihjel, er klor.

Derfor anbefaler vi at man bruger klortabletter, cirka hver anden gang man bader, og man behøver ikke bruge klortabletten, mens man sidder i vandet. Klortabletterne kommer i en pakke i en blisterform, med 8-10 tabletter i en blisterform. Her tager man en tablet pr. person, der har været i det indendørs spabad, og putter i vandet.

Men gør først dette når du er færdig med at bade, og når du alligevel er kommet op af badet og tørrer dig. Så putter du blot en tablet i pr. person der har været i vandet, starter vandmassagen, og lader den køre mens du alligevel står og tørrer dig.

Når du så er færdig, så er spabadet også færdigt. Så lukker du vandet ud, skyller af og renser. Så har du dermed indkapslet og dræbt de bakterier, der måtte have været i spabadet.

Med udendørs spabade til udlejning, der har vi nogle tilsvarende tabletter. Disse er lidt større, fordi de passer til en udendørsspa. Her er det igen den samme procedure, og vi anbefaler også lejeren af spabadet, at bruge de her tabletter.

 

 

 

 

Køb produkter til rens af dit spa

Køb Afkalker

(indsæt produktbillede af afkalkningskategori)

Køb Rørrens

(indsæt produktbillede af rørrensskategori)

Køb Klortabletter

(indsæt produktbillede af klorkategori)

 

 

Trustpilot