Hvordan fungerer en styreboks på et udespa?

 

 

 

 

 

På dit udendørs spa har du et styresystem. Du har en styreboks og et betjeningspanel, som sidder i kanten af spabadet. Et udendørs spa har en noget større styreboks end et indendørs spa.

Typisk er det de amerikanske og canadiske mærker, som bliver brugt mest på større udespa. Balboa laver en fantastisk styreboks, som er nem at skifte dele på, når den slides over tid.

Der findes også en canadisk, producent som hedder Gecko, som også laver nogle fantastiske styrebokse. I dag kan disse styrebokse på dit udespa faktisk snakke sammen med din mobiltelefon, eller køre på dit Wifi.

Hvis du eksempelvis er taget på ferie, og har glemt at slukke dit udespa, som måske står og kører med 38 grader varmt vand, og du ikke kommer retur før om 14 dage, så er det jo spild af strøm. Så kan du logge ind på din telefon, skrue ned for temperaturen og dermed spare på strømmen i den periode, hvor du ved at du ikke bruger dit spabad.

Dertil kan du også holde øje med dit spabad: Du får besked på din telefon hvis nogen er i dit spabad, hvilket jo ville være mystisk hvis du ikke var hjemme, så der er også noget sikkerhed i det.

Du kan dermed låse dit spabad, hvis du observerer forbrug, som ikke er relevant. Så styreboksen på et udendørs spa er meget mere teknisk end på indendørs spa, fordi du kan tilkoble diverse apps, og dermed styre strømforbrug, temperatur og rensning. Og det er dette, som de gode spabade med de rigtige styrebokse kan, som eksempelvis fra Balboa og Gecko.

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot