Hvordan behandles og bruges vandet i et indespa?

 

 

 

 

 

Når du tilfører vand til dit indespa, så er det jo i princippet klar til at du bader i det. Typisk bader man 30-60 minutter, og et indespa er alt efter størrelse typisk til 1-2 pers. Dermed bliver vandet ikke beskidt på samme måde, som hvis man badede i længere tid og brugte vandet af flere omgange.

Men en indespa er det som vi kalder for en tømmespa. Dvs. man fylder vand i, bader, tømmer, renser badet og så er man egentlig færdig. Både vi, og de offentlige for udlejnings-spabade, anbefaler at man bruger en klortablet. Man behøver ikke sidde i klorvandet, det er heller ikke behageligt med lugt og lign.

Men når man er færdig med at bade og står op, og uanset om der er sæbe i vandet eller ej, så mens man står og tørrer sig i 5-10 min., kan man lige lægge en klortablet i spabadet, hvor du tilfører en tablet pr. person, der har været i vandet. Så tænder man for vandmassagen, også kan det stå og køre rundt i vandet i 5-10 min. mens man tørres.

Bagefter tømmer man vandet ud, skyller efter, også er spabadet klar til næste gang. Dermed er du også sikker på, at der ikke sker nogen bakterievækst i rørene, da du nu har efterdesinficeret med denne klortablet.

En indespa er som sagt det vi kalder for en tømmespa: Fyld vand i, bad, tøm vand ud. Det betyder der ikke er noget renseanlæg, og dermed ikke noget der renser vandet til fremtidig brug. Det fungerer som et normalt badekar, hvor vi fylder vand i, bader, og så er vi færdige. Så med et indespa anbefaler vi derfor kun at man bruger vandet en enkelt gang.

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot