Hvad bruges blæseren til på et indespa?

 

 

 

 

 

Der er flere funktioner tilgængelige på et spabad. Nogle spabade har kun vandmassage, hvor en pumpe giver vandmassage gennem side- og rygdysserne.

Mange spabade har dog også det såkaldte luftmassage, som typisk gives fra bunden og op. Dvs. at der er en række af huller eller dyssere, som sidder i bunden af spabadet, som er tilkoblet en luftblæser. Og luftblæserne kan variere en del ift. styrke.

Derfor er det vigtigt, hvor kraftig din luftblæser er. Billige spabade har typisk små luftblæsere, som ofte ikke udleder meget luft og som ikke har et varmelegeme.

Dette kan sammenlignes med et forsøg på at tørre håret med en hårtørrer uden varmelegeme. Det vil formentlig tage lang tid. Hvis du har et spabad med en blæser uden varmelegeme, så vil luften der kommer op være kold. På den måde afkøler du vandet hurtigere, og du vil komme til at sidde og småfryse, da alle disse små, hundredevis af luftbobler, som kommer gennem vandet, er kolde.

Så hvis du har et kvalitetsspa, så har du ofte også en luftblæser med et mindre varmelegeme på 100 W., som dog er nok til at varme luften op, så du ikke føler at luftboblerne er ubehagelige og kolde.

Så det er vigtigt at investere i kvalitet, da det også giver dig en god velfærdsfølelse, med behagelige, lune bobler, istedet for iskolde bobler, der pibler frem nedefra. Så vælg et kvalitetsspa med den rigtige blæser, som giver den rigtige velværdsfølelse!

 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot